Buffetten

Buffetten

Buffetten kunt u bestellen vanaf €21,50 p.p. De pakketten kunnen naar wens worden aangepast.

buffetArkervaart

Koude gerechten

Stokbrood en breekbrood met boter en kruidenboter
Rundvleessalade
Salade van rundvlees en aardappel, gegarneerd met vleeswaren en gevulde eieren
Aardappelsalade
Salade van aardappel met diverse groenten garnituren
Haringschotel
Plateau met haringen en gesnipperd uitje
Coburgerham
Rauwe ham opgemaakt met vers fruit
Rauwkostsalade

Warme gerechten

Kipsaté
Stokjes kip in de bekende Nijkerkse pindasaus
Varkenshaas
Medaillons van varkenshaas met roerbakken groenten
Spareribs
Malse gemarineerde varkensribbetjes
Beenham
Een gepekelde en gegrilde beenham met kruidnagels, bruine suiker, bruin bier en honing
Gebakken krieltjes met spek en ui
Verse groenten van het seizoen (roerbakken)

buffetHavenzicht

Koude gerechten

Stokbrood en breekbrood met boter en kruidenboter
Huzarensalade
Opgemaakt met slagersachterham, gevulde eieren en diverse groentengarnituren
Waldorfsalade
Salade van o.a. selderij, appels, rozijnen, walnoten en mayonaise
Zalmsalade
Opgemaakt met gerookte zalm, gekookte mosselen, garnalen, haring en makreel en diverse groenten garnituren
Serranoham
Spaanse rauwe ham met meloen
Paté
Mooie grove paté in korstdeeg, geserveerd met Bengaalse chutney
Rauwkostsalade

Warme gerechten

Kipkerrie
Kip in tropische saus met kerrie, honing, ananas en rozijnen
Gehaktballetjes
Met naar wens uien- of satésaus
Varkenshaas medaillons
Varkenshaas medaillons in romige champignonsaus
Beenham
Een gepekelde en gegrilde beenham met kruidnagels, bruine suiker, bruin bier en honing
Gebakken krieltjes
Met spek en ui
Verse groenten van het seizoen (roerbakken)

buffetDe Dolle Joncker

Koude gerechten

Stokbrood en breekbrood met boter, kruidenboter, olijfolie en zeezout
Rundvlees hors d’oeuvre
Ruim opgemaakte rundvleessalade, rijkelijk ingelegd met diverse vleesgarnituur
Visplateau
Schaal met gerookte paling, gerookte zalm en haring
Garnalencocktail
Hollandse garnalen met cognac sherrysaus
Monica salade
Een kipsalade met ananas, champignons, grapefruit en sinaasappel
Serranoham
Spaanse rauwe ham met meloen
Rauwkostsalade

Warme gerechten

Visstoofpot
Stoofpot van o.a. zalm, kabeljauw en tongfilet in romige kreeftensaus
Gamba’s
Gebakken grote garnaalstaarten in kruiden kaassaus
Kalfsfricandeau
Gebraden kalfsfricandeau met romige pepersaus
Boeuf Bourguignonne
Een stoofpot van rundvlees, champignons, uitjes, spek en rode wijn
Gegratineerde krieltjes en rijst
Verse groenten van het seizoen

buffetWarm

Warm buffet

Stokbrood en kruidenboter
Rauwkostsalade
Gebakken visvariatie
Diverse gepaneerde en gefrituurde stukjes vis
Champignons in kruidensaus
In room gekookte champignons met verse tuinkruiden
Kip fricassee in kerriesaus
In reepjes gesneden kipfilet in kerrieroomsaus, met stukjes ananas
Gehaktballetjes in uiensaus
Kleine balletjes gehakt gebraisseerd in uienroomsaus
Breugels stoofpotje
Gesmoord rundvlees in een groentensaus, afgeblust met bruin bier
Warme Virginia ham
Een gepekelde en gegrilde beenham met kruidnagels, bruine suiker en bruin bier, genappeerd met honing
Rijst / Pommes Anna
2 soorten groenten

Dessertsuggesties

Bavaroise €4,75
Opgemaakte schotels met diverse soorten bavarois geserveerd met sausjes en slagroom
Omelet Siberienne €5,35
Een ijstaart van diverse soorten roomijs, naar keuze afgegarneerd met slagroom of eiwitschuim. Gepresenteerd met vuurwerk
Dessertbuffet (vanaf 15 pers.) €8,50
Bavaroises (zie hierboven), diverse smaken schepijs, slagroom, witte en pure chocolademousse, huisgemaakte griesmeelpudding
Dessertbuffet luxe (vanaf 25 pers.) €11,50
Bavaroises (zie hierboven), omelet Siberienne (zie hierboven) , slagroomsoesjes, verse fruitsalade , bosvruchtenparfait, huisgemaakte griesmeelpudding, kersencake, chocolade fontein met bitterkoekjes, fruit, marshmellows en lange vingers