Buffetten

Buffetten

Wij bieden verschillende buffetten aan voor gezelschappen vanaf 20 personen. Hieronder vindt u een aantal van deze buffetten uitgelicht. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op deze site. Buffetten zijn mogelijk vanaf 24,75 Euro.

buffetArkervaart

Koude gerechten

Stokbrood en breekbrood met boter en kruidenboter
Rundvleessalade
Salade van rundvlees en aardappel, gegarneerd met vleeswaren en gevulde eieren
Aardappelsalade
Salade van aardappel met diverse groenten garnituren
Haringschotel
Plateau met haringen en gesnipperd uitje
Coburgerham
Rauwe ham opgemaakt met vers fruit
Rauwkostsalade

Warme gerechten

Kipsaté
Stokjes kip in de bekende Nijkerkse pindasaus
Varkenshaas
Medaillons van varkenshaas met roerbakken groenten
Spareribs
Malse gemarineerde varkensribbetjes
Beenham
Een gepekelde en gegrilde beenham met kruidnagels, bruine suiker, bruin bier en honing
Gebakken krieltjes met spek en ui
Verse groenten van het seizoen (roerbakken)

buffetHavenzicht

Koude gerechten

Stokbrood en breekbrood met boter en kruidenboter
Huzarensalade
Opgemaakt met slagersachterham, gevulde eieren en diverse groentengarnituren
Waldorfsalade
Salade van o.a. selderij, appels, rozijnen, walnoten en mayonaise
Zalmsalade
Opgemaakt met gerookte zalm, gekookte mosselen, garnalen, haring en makreel en diverse groenten garnituren
Serranoham
Spaanse rauwe ham met meloen
Paté
Mooie grove paté in korstdeeg, geserveerd met Bengaalse chutney
Rauwkostsalade

Warme gerechten

Kipkerrie
Kip in tropische saus met kerrie, honing, ananas en rozijnen
Gehaktballetjes
Met naar wens uien- of satésaus
Varkenshaas medaillons
Varkenshaas medaillons in romige champignonsaus
Beenham
Een gepekelde en gegrilde beenham met kruidnagels, bruine suiker, bruin bier en honing
Gebakken krieltjes
Met spek en ui
Verse groenten van het seizoen (roerbakken)

buffetDe Dolle Joncker

Koude gerechten

Stokbrood en breekbrood met boter, kruidenboter, olijfolie en zeezout
Rundvlees hors d’oeuvre
Ruim opgemaakte rundvleessalade, rijkelijk ingelegd met diverse vleesgarnituur
Visplateau
Schaal met gerookte paling, gerookte zalm en haring
Garnalencocktail
Hollandse garnalen met cognac sherrysaus
Monica salade
Een kipsalade met ananas, champignons, grapefruit en sinaasappel
Serranoham
Spaanse rauwe ham met meloen
Rauwkostsalade

Warme gerechten

Visstoofpot
Stoofpot van o.a. zalm, kabeljauw en tongfilet in romige kreeftensaus
Gamba’s
Gebakken grote garnaalstaarten in kruiden kaassaus
Kalfsfricandeau
Gebraden kalfsfricandeau met romige pepersaus
Boeuf Bourguignonne
Een stoofpot van rundvlees, champignons, uitjes, spek en rode wijn
Gegratineerde krieltjes en rijst
Verse groenten van het seizoen

buffet2023

Koude gerechten

Hors d’oeuvre
Combinatie van vlees-, vis- en waldorfsalade, opgemaakt met o.a. gevulde eieren, ham, fricandeau, garnalen, gerookte paling en zalm, fruit en diverse soorten groentegarnituren
Brood met kruidenboter

Warme gerechten

Kipsaté
Stukjes kip in de bekende Nijkerkse pindasaus
Spareribs
Malse gemarineerde varkensribbetjes Remouladesaus en knoflooksaus
Varkenshaas
Medaillons van varkenshaas met champignonroomsaus
Gegratineerde krieltjes
Rijst
Verse groenten van het seizoen

Dessertsuggesties

Bavarois 6,30
Opgemaakte schaal met diverse smaken bavarois geserveerd met sausjes en slagroom
Omelet Siberienne €6,80
Een ijstaart van diverse soorten roomijs, naar keuze afgegarneerd met slagroom of eiwitschuim. Gepresenteerd met vuurwerk
Dessertbuffet (vanaf 15 pers.) €10,50
Bavaroises (zie hierboven), diverse smaken schepijs, slagroom, Diverse kleine dessertjes o.a. trifle, cheesecake en chocolademousse
Uitgebreid desssertbuffet (vanaf 25 pers.) €15,20
Dessertbuffet zoals hierboven met als uitbreiding: Vers fruit, Chocoladefontein met diverse garnituren